Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Τρικάλων κόβει την βασιλόπιτά του

https://trikalain.gr/tin-protochroniatiki-pita-tou-ekopse-to-kedasy-trikalon/

Το βιβλίο “Διαχειρίζομαι την τάξη μου” του συγγραφέα Απόστολου Σπαθή, μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία του κ. “Τσιοπελάκου” και τα “Μαγικά Γράμματα” στα Τρίκαλα ή επικοινωνήστε με τον ίδιο τον συγγραφέα (/apostolosspathis@gmail.com/, τηλ. 6974165101). Η επίγνωση της διαχείρισης της τάξης αρχίζει εδώ!

Ο Προϊστάμενος Απόστολος Σπαθής συγχαίρει το Δημοτικό Σχολείο Πύλης για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! (22-12-2023)

https://trikalain.gr/o-proistamenos-tou-ke-d-a-s-y-sygchairei-to-dimotiko-scholeio-pylis/

Επίσκεψη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της νέας Αντιπεριφερειάρχη κας Χρύσα Ντιντή

https://trikalain.gr/synantisi-ntinti-spathi-gia-tin-leitourgia-tou-kedasy/

ΕΝΔΟΫΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις 13 Δεκεμβρίου 2023, το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Λάρισας οργάνωσε επιτυχώς ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση για το Εκπαιδευτικό και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό των δύο περιοχών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα που απασχολούν τον τομέα της διερεύνησης των δυσκολιών των μαθητών, με εισηγητές τον κο Απόστολο Σπαθή Εκπαιδευτικό ΠΕ70, Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων και την κα Όλγα Μπαλαμπέκου, Εκπαιδευτικό ΠΕ70 και Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Λάρισας. Τα θέματα που καλύφθηκαν περιλάμβαναν τις μαθησιακές δυσκολίες και τη δυσλεξία καθώς και τις διαδικασίες έκδοσης αξιολογικών εκθέσεων και το περιεχόμενο αυτών.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων, όπου το προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Λάρισας μετακινήθηκε για τη συμμετοχή του.

Μετά το πέρας της επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τον Μύλο των Ξωτικών, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν νόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές των Τρικάλων στην ταβέρνα “Κυρατζούλα” υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος που συγκρότησε ο συντοπίτης μας μουσικός και τραγουδιστής Θανάσης Μπρέντας.

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων Απόστολος Σπαθής, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεισφορά τους και εκφράζει την εκτίμησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης

Μήνυμα του Απόστολου Σπαθή, προϊσταμένου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων για την παγκόσμια ημέρα αμεα

Ενδοσχολική επιμόρφωση για τη διαφοροποιημένη διδασκαλία

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (19-11-2023)

Σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, χορό και εκφραστικότητα, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση στην ταβέρνα “Αρβάλι”, υπό τη διοργάνωση του Προϊσταμένου του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ), κ. Απόστολου Σπαθή, για τα 20 χρόνια αφιλοκερδούς προσφοράς στον χώρο της εκπαίδευσης.
Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό συγκεντρώθηκαν για να εορτάσουν αυτή τη σημαντική στιγμή, διασκεδάζοντας και χορεύοντας με χαρά! Οι συναισθηματικές στιγμές και οι ευχές για τη συνεχή επιτυχημένη πορεία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ κυριάρχησαν, αντικατοπτρίζοντας την ενότητα, τη θέληση και την αφοσίωση στην εκπαίδευση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχές τους για τη συνεχή προσφορά υπηρεσιών υποστήριξης προς τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Ο κ. Απόστολος Σπαθής, με συγκίνηση, ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του κέντρου και τόνισε τη δέσμευσή του για τη συνέχιση της αποστολής του.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ” ΣΤΙΣ 7-11-2023